Πανοπλίες LARP

Ενδιαφέρεσαι για πανοπλίες LARP ξένε. Χμμμ… τη ξέρω την κάστα σου, είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που θαρρούν πως είναι ήρωες και μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Χαίρομαι, γιατί με τέτοιους αλλάζει ο κόσμος. Με αυτούς, που έχουν την θέληση και την δύναμη, να παλέψουν με όλες τις δυσκολίες που εμφανίζονται στο δρόμο τους.

Αυτοί είναι οι ήρωες!

Ξέρεις, η λέξη “ήρωας” όταν χρησιμοποιήθηκε απ’ τους πολεμιστές, σήμαινε πρόγονος και συμβόλιζε τους προηγούμενους ικανούς πολεμιστές. Οι μάγοι της εποχής που μιλάνε την Αρχαία Γλώσσα λένε ότι έχει σχέση με το επίρρημα ήρι (τοπική πτώση της λέξεως ήρ-έαρ), το οποίον σημαίνει “κάποτε, άλλοτε” και συμβολίζει το παλαιό πρότυπο. Ήρωας λοιπόν, είναι αυτός που τον σέβονται οι απόγονοι του και για να γίνει κάποιος ήρωας, πρέπει να κάνει καλές πράξεις που θα ωφελήσουν (τους απογόνους) στο μέλλον.

Για αυτό συμπαθώ τους ήρωες και τους φτιάχνω τις καλύτερες πανοπλίες, γιατί φροντίζουν για το μέλλον όλων μας! Αυτή η εποχή έχει ανάγκη από ήρωες, μα πάμε!

Πέρασε να δεις τις χειροποίητες πανοπλίες μας. Έχουμε δερμάτινες μα και από τεχνητό δέρμα πανοπλίες, ικανές να ικανοποιήσουν κάθε τρόπο μάχης!

Τι θέλεις να δεις άρχοντά μου;