Επικοινωνήστε μαζί μας

Σε βλέπω προβληματισμένο άρχοντα μου. Γράψε μου τι αναζητάς με κάθε λεπτομέρεια και στείλε μου εικόνες και σχέδια για να καταλάβω.

Περίγραψε μου 
τη μαγεία που αναζητάς όσο πιο αναλυτικά μπορείς και εγώ θα βρω τον τρόπο να την υλοποιήσω. 

Ή πες μου την ιστορία σου, άρχοντα μου, και διαβάζοντάς την, ίσως μπορέσω να ξετρυπώσω από τα σεντούκια του μυαλού μου ένα μοναδικό αντικείμενο για σένα!

Έτσι θα έχω την ευκαιρία να το προσθέσω στη πραμάτεια μου και την επόμενη φορά που θα έρθεις, θα το έχω στη συλλογή μου.

Φαντάσου μια εταιρία με όραμα να γίνει όλος ο κόσμος ένα μεγάλο παραμύθι και να παίζουμε όλοι σαν μικρά παιδιά. Μια εταιρία που σκοπός της είναι να φτιάχνει όλα αυτά τα μαγικά τεχνουργήματα που ακούγαμε στις παιδικές μας ιστορίες.  Από υπερφυσικά καπέλα που μιλάνε, έως σεντούκια που ανοίγουν μόνο στο κάτοχό τους! Φαντάσου ότι στο επόμενο παιχνίδι L.A.R.P. που θα συμμετάσχεις, η μαγεία σου θα μπορεί να φανεί σε όλους! Καπνοί να βγαίνουν απ’ τα χέρια σου και η πανοπλία σου να λάμπει στο σκοτάδι.

Αν τα φαντάζεσαι όλα αυτά, τότε είσαι ένας από εμάς, που ταξιδέψαμε στο κόσμο του παραμυθιού και επιλέξαμε να κάνουμε την φαντασία μας, πραγματικότητα. Έτσι δημιουργήθηκε η NPC Crafting, μία εταιρία κατασκευής προϊόντων L.A.R.P. (live action role-playing games / Διαδραστικά παιχνίδια ρόλων), με έδρα την Ελλάδα (Πραξιτέλους 2, Αθήνα Τ.Κ. 10562), που στελεχώνεται από έμπειρους παίκτες με σκοπό το συνδυασμό τεχνολογίας και τεχνικής σε θεατρικά σκηνικά αντικείμενα για να καλύψει ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες κάθε ρόλου.

What can we craft for you?